Blogin alussa on varmaan hyvä esitellä meidät kaikki.

Eli pääosissa on koirat. Siipi on lauman vanhin, jo 6 vuotta täyttänyt sileäkarvainen noutaja uros. Siipin kanssa on kokeiltu melkein kaikkia mahdollisia lajeja, mutta nykyisin lähinnä treenataan ja kisataan Tokossa. Siipi on suorittanut avoimen luokan ja on ilmoitettu ensimmäiseen voittajaluokan kisaan 25.9. Agilityssa Siipi kisaa 2-luokassa, mutta iän mukanaan tuoman hidastumisen vuoksi ei enää kisaa tai treenaa aktiivisesti.

Noppa on myös sileäkarvainen noutaja ja ikää löytyy 4 vuotta. Nopan päälajina on agility, jossa tavoite on päästä ensi kesänä myös joukkueen lisäksi yksilö SM-kisoihin. Ongelmana on lähinnä vauhti ja ihanneajat, mutta toivotaan että sen verran vauhtia löytyisi. Lisäksi Nopan pitäisi taas startata Tokon avoimessa luokassa, kunhan paikallamakuu ja mun jännittäminen saadaan kuriin.

Lauman nuorimmainen on 9 viikkoinen australiankelpie kakara Rokki. Rokki on myös päättänyt ryhtyä agility ja tokokoiraksi. Agilityn suhteen ollaan tehty jo kerran putki, mutta Tokoa ollaan treenattu aktiivisemmin. Ruokakuppia osataan jo odottaa 10 sekkaa istuen sekä maahanmeno onnistuu.

Koirien koulutuksesta vastaan lähinnä minä Sanna, kotioloissa niitä kouluttaa ja lenkittää mieheni Tero.