Tänään oli vuorossa treenit Kaisan, Kelpon ja Urhon kanssa..

Ensin pääsivät kakarat (Rokki ja Kelpo) vuoroon.. Ekat 5 minuuttia Rokki vain pomppi hihnassa päin Kelpoa ja olisi halunnut leikkimään, muisti varmaan meidän leikkitreffit viime viikolta.. No namien vaihto lihapullaan auttoi ja löytyihän sieltä se pieni tottelevainen kelpien alku.. Tehtiin kontaktiharjoitusta ja kontaktikävelyä ja sen yhteydessä ohituksia.. Rokkihan melkein osaa jo seurata   Kunhan alkujärkytyksestä päästiin lopputreenit Rokki osasi omalla tasollaan ja ei häiriytynyt liikaa.. Ja yllättävän hyvin koiruus jaksoi vaikkakin edeltävästi oli ollut Maisa-kelpie 5 kk riehuttamassa sitä..

Rokin jälkeen oli Nopan vuoro.. Paikallamakuu urhon kanssa sujui hyvin, vaikka häiriönä oli mm. piilon ja koiran välistä sujahtanut teinimopoilijajengi.. Muutenkin oikeastaan kaikki avoimen luokan liikkeet sujuivat, kunhan nyt on paikkamakuun saisi varmaksi..

Siipin kanssa keskityttiin tunnariin ja ruutuun.. Pelkän oman kapulan nouto sujui, sen jälkeen oli häiriökapulat esillä ja oma ruohon peitossa ja sekin sujuin hyvin.. Mutta kun kapulan siirsi rivistöön toi Siipi ekan minkä suuhunsa sai.. No tehtiin vielä toinen toisto niin että oma oli haudattuna ja se taas sujui.. No edetään nyt jonkin aikaa näin niin jos joku loksahtaisi aivoissa paikoilleen.. Ruudun suhteen kun kaveri kävi tekemässä ruudun niin Siipi ei meinannut taas hahmottaa missä se on.. Tarvittiin siis toinen lähetys plus lisäohjausta.. Sen jälkeen ruutu löytyi hyvin loput kerrat.. Eli ruudunkin harjoitteluun tarvitaan joko apuja tai sit mun pitäisi itse päästä tekemään ruutu niin ettei koira näe sen tekoa.. Nimittäin jos se näkee esim. autosta kun mä käyn tekemässä ruudun ei ongelmia ole..

Tänään on ollut muutenkin hyvä päivä, me ei olla löydetty Rokin tekemiä hätiä sisältä  Toivotaan että kyse on siitä että joku aivosolu on loksahtanut kohdalleen tai rakko maagisesti laajentunut.. Eikä esim. siitä että se on löytänyt hyvän piilopissapaikan.. Jotenkin vaan kummastuttaa kun vielä pari päivää sitten se pissasi hereillä ollessaan kaksi kertaa tunnissa ja kolme kertaa yöllä ja nyt riitti kerran yössä ja se pidätti hereilläkin pari tuntia.. Ehkä tosta koirasta tulee vielä joskus sisäsiisti