Tänään maalaispoika Rokki pääsi ensimmäistä kertaa matkalle suureen kaupunkiin.. Matka aloitettiin autolla kohti kannelmäkeä jossa vierailimme eläinkaupassa, mikä oli roksun mielestä tosi ihana paikka kun siellä oli kaikkia ihania herkkuhajuja.. Sen jälkeen suuntasimme kohti juna-asemaa.. Juna-asemalla kohtasimme räksyttävän pikkukoiran, Rokin eka reaktio oli "apua pakoon mamman koipien väliin", tämä tosin kesti n 15 sekkaa jonka jälkeen seuraava ajatus oli "murinalla päälle niin kyllä se siitä".. No pääsimme kuitenkin yhteisymmärrykseen siitä että oikea suhtautuminen oli istuminen mamman vieressä (namia syöden) ja räksyttäjän ignooraaminen,.

Juna oli ihan kiva kulkupeli, asemalla aina pää pyöri kun oli niin paljon ihmisiä jotka joko lähtivät pois tai tulivat junaan.. Helsinkiin saavuttuamme oli Rokki ihan pihalla, niin paljon ihmisiä ja junia ja kaikkea.. No hyvin kaikki kuitenkin meni ja Rokki käveli nätisti hihnassa asemalta akateemisen kautta 10 pysäkille.. Aika paljon saimme myös huomiota osaksemme ja lause "no se on 10 viikkoa ja kelpie" tuli aika tutuksi.. Rokki kuitenkin osasi nätisti ohittaa ihmisiä ja se jopa ruuhkassa haki nätisti oikeaa paikkaa sivulla ja tapitti nätisti ajottain silmiin

Ratikka ei sitten ollutkaan enään niin jännä paikka, tai sitten väsy iski pikkuiseen.. Pian kyytiin pääsemisen jälkeen Rokki nukahti hetkeksi ratikan lattialle kunnes jäätiin ruskeasuolla pois ja vaihdettiin bussiin.. Bussi oli sen verran täynnä että paras paikka oli syli, missä nukkuminen sujui hyvin..

Koko reissu oli varsin onnistunut, nyt on taas tutustuttu uusiin elämyksiin