Taas nappasin koko lauman autoon ja lähdin treenaamaan Kaisan, Urhon sekä Kelpon ja Minnan sekä Essin kanssa.

Ensin kakarat eli Kelpo ja Rokki tekivät ohitustreeniä, seuraamisen alkeita, sivullemenoa ja lopuksi vielä luoksetulot niin että pannasta pidettiin kiinni.. Kaikki sujui molemmilta hyvin (fiksuja nuoria miehiä siis ovat)

Sitten oli Nopan vuoro joka sai treenata paikallamakuuta ihanan Essin vieressä.. No nyt saatiin taas se ongelma aikaiseksi, eli kun oli liian kiva tyttö vieressä niin Noppa nousi melkein heti kun mä olin kääntänyt sille selkäni.. Näin sen onneksi silmäkulmassa ja kerkesin rähähtämään koiralle ennenkuin se oli Essin luona ja palautin sen takaisin makuulle.. Sen jälkeen Noppa oli taas hyvin nöyrää poikaa ja makasi kolme minuuttia täysin hievahtamatta Essin vieressä ja ei pahemmin edes vilkaissut Essiin..

Lopuksi oli vielä Siipin vuoro.. Otettiin seuraamista, joka sujui selkeästi paremmin kun sunnuntaina, sivuaskeleet vasemmalle ovat vielä hankalia.. Sitten tehtiin kaukoja ja selvästi joku on loksahtanut Siipin aivoissa paikoilleen sillä ne menivät hyvin.. Tunnarikin sujuu jos oikea kapula on piilossa ja muut esillä, tosin jossain vaiheessa se oikeakin pitäisi saada esille.. Ruudun suhteen eka lähetys oli taas katastrofaalinen, sen jälkeen ruutu löytyi, mutta Siipi jäi vähän turhan etureunaan..

Huomenna on sit pitkästä aikaa Agilitypäivä, Siipikin pääsee treenaamaan (viimeksi se on tainnut treenata joskus toukokuussa)