Tänään oli vuorossa agilityn piirinmestaruuskisat joissa Noppa oli sekä yksilöissä että joukkuessa ja Siipi pelkästään joukkueessa..

Nopalla oli siis ensin hyppyrata ja sit agirata.. Valitettavasti meillä oli taas vanha tuttu ongelma eli Noppa oli molemmilla tosi paineistunut mun jännittämisestä ja eka n 6 estettä meni ihan mateluksi ja haisteluksi ennenkuin koira lähti käyntiin.. Hyppyradalta ei ratavirheitä tullut, vaan reipas yli 10 sekan yliaika.. Agiradalla yliaikaa ei kertynyt kuin reilut 6 sekkaa, mutta lisäksi A:n alastulolta tuli vitonen kun mä vedätin turhan paljon.. Se kuitenkin että ylipäätänsä sai kahdelta radalta tulokset oikeutti 10 sijaan

Joukkuekisa sen sijaan ei mennyt putkeen.. Joukkueen kakkoskoira oli Noppa, joka oli jopa vielä hitaampi kun aikaisemmilla radoilla, lisäksi matelun vuoksi meille tuli muistaakseni kaksi kieltoa ja yksi rima alas.. Eli järkyttävä määrä virheitä, koska yliaikaa oli myös tosi runsaasti..

Siipi sen sijaan onnistui vielä huonommassa suorituksessa.. Se oli jo lämmittelyn aikana hieman hajujen perään, mutta sitten radalle päästessä se hyppäsi nätisti ekan esteen yli ja lähti suoraan katsomaan liehittelemään belggarinarttua..  Oli varmaan piirinmestaruuksien nopein suoritus.. Ja mä oon niin tyytyväinen että enää viikko leikkaukseen..

Rokki sen sijaan loisti, se malttoi nätisti odottaa ja ottaa kontakti sekä sivulla että edessä  Meidän pikkuisesta sai jopa olla ylpeä..