Eli sellaset tokotreenit sitten..

Oltiin taas Kaisa, Urhon ja Kelpon kanssa treenaamassa, tosin meidän lähikenttä oli täynnä palloilevia kakaroita, joten jouduttiin ajamaan petikkoon.. Rokkia selvästi häiritsi kauko-ohjattavat lentokoneet jotka pitivät outoa ääntä, joten sen kanssa ei treeneistä saanut ihan kaikkea irti.. Kyllähän se ohitti ihan nätisti ja ajottain totteli hyvin mutta välillä huomio kiinnittyi koneisiin..

No seuraavana vuorossa oli Siipi, joka oli taas ihan sekaisin.. Oikeastaan sitä ei muu kiinnostanut kun ininä ja kuseskelu.. Tehtiin sitten hyvin lyhyet treenit ja ravistelun jälkeen mä sain aikaiseksi sekä onnistuneen ruudun että tunnarin jonka jälkeen päätin nakata koiran takaisin autoon..

Noppa sen sijaan oli ihana.. Paikallamakuu sujui vaikka kaveri sekä nousi että käytiin lopussa hakemassa pois.. Mä vielä lisäsin häiriötä niin että heitin piilosta pallon koiran edestä, mutta nätisti se pysyi vapaa käskyyn asti, jonka jälkeen se hyökkäsi pallon kimppuun  Lisäksi otettiin ruutua ilman alustaa, joka sujui hyvin lähietäisyydeltä.. Tää taisi jopa olla eka kerta Nopalle kun ruudussa ei ollut kosketusalustaa,, Lisäksi otettiin vähän seuraamista ja voittajan askelsiirtymiä seuraamisessa sekä luoksetulo pysähdyksillä.. Kaikki meni tosi hyvin.. Nyt vaan kun tosta paikallamakuusta saisi varmemman niin voisi mennä kokeeseen.. Mä kun en meinaa jaksaa hinkata enää yhtään avoimen luokan liikkeitä Nopan kanssa.. Ja sit ei viitsisi esim. kaukoissa ja luoksetulon pysähdyksissä sekottamaan sitä..