Ensin oltiin seurakavereiden kanssa koko lauman kanssa tokoilemassa..

Siipi ei tehnyt muuta kuin tunnaria, se säästeli paukkuja toisiin treeneihin.. Itse tunnari meni ekalla kerrall hyvin, se nuuhki, nosti oikean ja palautti lisäkäskystä.. Päätin ottaa vielä toisen yrityksen ja katsoa mitä tapahtuu palautukselle jos mä olen hiljaa.. No Siipi vaan nappasi ekan kapulan ja loppujen lopuksi mä en saanut tunnaria enää tehtyä onnistuneesti.. No tehtiin sitten vain yhden kapulan piilotusta..

Rokin kanssa tehtiin seuraamisia, sivulletuloja, paikallaistumisia, paikallamakuita, metallikapulan kantamista ja luoksetuloja.. Hieman sitä selvästi häiritsi se että vilinää oli enemmän kuin "perustreeneissä", mutta aika nätisti koira toimi..

Nopan kanssa keskityttiin ensin paikallamakuuseen.. Se makasi ensin ihastuttavan Tuikku nartun vieressä ja myöhemmin vielä ihastuttavan Freya nartun vieressä ja ei edes vilkuillut kavereihin.. Ilmeisesti se mun viime kerran palautus ruotuun auttoi sille  Lisäksi tehtiin seuraamista, joka meni hyvin. Luoksetulon pysäytyksia, jossa se ensin yritti hiipiä, mutta lopulta sujui hyvin. Avo-kaukoja, joissa ei ollut mitään ongelmaa, sekä noutoa jossa perusasento on vino..

Treeneistä suunnattiin treeneihin.. Eli Siipin kanssa ohjattuun Tokoon.. Siipi teki ensin merkkiä, jossa ongelmana lähinnä oli koiran asento poikittain merkin takana, joka saattaa lähettämistä haitata.. Tosin kun me tehtiin sen jälkeen lähettämisiä kahdelle targetille (ohjatun alkuharjoittelua), niin merkillemeno asentokin korjaantui  Lisäksi tehtiin hyppynoutoa lähinnä kutsuna.. Ekalla kerralla kun koira jäi vinoon se kiersi esteen, mutta sen jälkeen se jopa melkein nolla kulmasta haki nätisti hypylle.. Jos sit ensi kokeissa tää liike ei menisikään nollille..

Siipillä on tulossa toko 6.11 ja lisäksi mä suunnittelin molempien ilmoittamista 6.12 tokoihin