Taas oli onnistuneet Agilitytreenit Nopan kanssa.. Tosin sinänsä treenien onnistuminen hieman jopa masentaa kun näkee mikä potentiaali koirassa on ja silti kisat menee täysin päin persettä..

Tehtiin kuvassa olevaa Saviojan rataa.. Eka ongelma Nopalla oli vienti renkaalta putkeen.. Se piti ottaa kunnolla haltuun, jotta sain sen oikeaan päähän putkea..

Seuraava ongelma kohta oli vienti 14:sta puomille.. Noppa yritti lähteä hakemaan 19 hyppyä, mutta sen sain ratkaistua jaakottamalla 14 esteelle jolloin Noppa kääntyi näppärästi.. Myös puomin toisessa päässä oli ongelmia, koska mun pitää varmistaa kontakti tuli kaarros 16 esteeltä 17:lle laajaksi.. Se sujui parhaiten takaaleikkaamalla 16 esteelle..

18-22 välille kokeiltiin montaa huonoa vaihtoehtoa.. Parhaimmaksi osottautui koiran heittäminen 19 esteelle ja sen jälkeen veto 20 esteelle ja persjättä 20 ja 21 esteiden väliin..

Kaiken kaikkiaan Noppa kulki tosi mainiosti, vauhtia riitti ja se keskittyi hyvin

Rokki oli myös mukana, lähinnä hakemassa taas kontaktia vaikka ympärillä on esteitä ja koiria ja se sujui kohtuullisen hyvin.. Tosin mä pidin Rokin koko ajan hihnassa (tosin hihnan pää ei ollut aina mun kädessä).. Me tehtiin pussia muutamia kertoja, käytiin kerran radalla salaa tekemässä putki rimojen korotuksen yhteydessä sekä harjoiteltiin seuraamista ja paikalla istumista.. Pitää kokeilla ensi kerralla omissa treeneissäkin sitä että jos Rokki on aivan mahdoton niin pitää sillä hihnan roikkumassa perässä.. Silloin sen saa ainakin kiinni