Anne oli suunnitellut meille radan, mutta valitettavasti ei päässyt itse kouluttamaan.. Niinpä treenasimme sitten keskenämme ja tämä vaikutti myös siihen että meitä ei ollut kuin 3 ohjaajaa ja 6 koiraa ja aikaa reilut 2 h..

Siipillä ei oikeastaan ollut mitään ongelmia radalla, se eteni hyvin Siipiksi, mä kerkesin ohjaamaan ja olin ajoissa valsseissa.. Tehtiin rata sen kanssa ensin oikein päin ja sitten käänteisessä järjestyksessä.. Molemmilla kerroilla rata sujui virheettömästi.. Siipin kanssa on ihan kiva treenata kun se tekee aina töitä hyvin omaan varmaan tapaansa.. Tosin nopeutta voisi olla enemmän, mutta ei kai sitä voi odottaa 7 vee vanhus-flatilta

Rokin kanssa sen sijaan oli muutamassa kohdassa ongelmia vaikka kokonaisuudessa treenit sujui tosi hyvin..  Vaikein pätkä radasta oli meille vienti 2 esteeltä 3 esteelle.. Koira meinasi kaahata kolmosesteen yläpuolelta ja mä sain tehdä tosissaan töitä että sain sen kääntymään kolmoselle.. Vitonen valui myös herkästi pitkäksi, mutta se onnistui nätisti muutaman toiston jälkeen.. Mun piti vaan ennakoida paljon enemmän kun flattien kanssa.. 8 siivekkeen kierrätin eripuolelta kun kuvassa, mutta se sujui hyvin.. 12 putken kanssa oli ongelmaa,  Rokki pyrki pyörähtämään ennen putkea, mutta sekin saatiin muutamalla toistolla kuntoon.. Lopuksi saatiin tehtyä koko rata virheettömästi aina esteelle 13 saakka.. (Rokki ei vielä tee keppejä osana rataa)

Välissä treenattiin Rokin kanssa keppejä, jotka sujuivat taas hyvin.. lisäksi otettiin uutena esteenä kokonainen A, joka oli yllättävän helppo.. Mä nimittäin epäilin että se ois pelännyt A:takin kun puomi oli sille ekoilla kerroilla vaikea, mutta kun asetti A:n harjalle lelun se syöksyi sinne ja saatiin helposti onnistunut suoritus.. Lopussa se teki A:n jo ilman mitään ihmeempiä houkutteluja.. Tehtiin myös mini-rengasta ja se sujui molemmilta puolilta lähettämällä..

Lopuksi tehtiin vielä Rokinkin kanssa samaa rataa toistepäin.. Esteellä 13 tehtiin jaakotus mikä sujui hyvin, myös takaakierrot sujuivat meiltä tosin hyvin.. Ainoa ongelma oli tähän suuntaan oikeastaan ohjaus 4 esteeltä 3 esteelle.. Alussa mä yritin poispäinkääntöä (jos se nyt oli oikea nimi sille tekniikalle) ja se ei meinannut sujua vaan Rokki pyörähti ja haukkui.. Lopulta me tehtiin se tosi hitaasti namin kanssa, jonka jälkeen taas lamppu ilmeisesti syttyi ja viimeisillä kerroilla se oli jo loistava.. On mulla vaan niin hyvä kakara

Ps. Noppa kotiutui hoidosta äidin luota ja nyt näyttää sen paranemisen osalta hyvältä..