Tiistai illalla oli taas tokoilujen vuoro kotona.. Siipihän on menossa kokeisiin viikonloppuna niin sen takia sen kanssa on intoa treenata.. Rokin olisi tarkoitus möllitokoilla seuraavan kerran pääsiäisenä, joten sekin pääsi osaksi treenejä..

Siipillä oli taas yllättäen aiheena kaukot, tällä kertaa tuntui että ne ei todellakaan sujuneet vaan se hutiloi vaihdot ja kävi jotenkin ylikierroksilla.. Ongelmana oli selvästi ennakointi ja se olikin sitten meidän treenien teema.. Siipi nousi nätisti seisomaan, mutta lähti sitten omatoimisesti tekemään maahanmenoa/istumista sen mukaan kummasta se oli seisomaan noussut.. No mä pyrin palkkaamaan sen ennenkuin se ennakoi seuraavaa liikettä ja lopussa onnistui jo se että se seisoi n 10 sekkaa ennenkuin mä palkkasin sen.. Taakseistuminen taasd tuntui tänään olevan hallinnassa, tosin alussa se teki sen yleensä ennen käskyä..

Rokilla oli nyt häiriössä sivullaolo treenit, tehtiin treeniä peilin edessä niin että muut koirat oli siinä lähellä aidan takana.. Mies myös ajottain metelöi.. Kyllähän Rokki nätisti istuu, mutta katsekontakti putoaa turhan nopeasti, varsinkin jos joku häiriöääni tulee.. Tosin se ottaa sivu käskyllä kontaktin uudestaan (tai ilman ksäkyäkin jos vaan odottaa).. Nyt vaan vahvistetaan tätä..

Lopuksi otettiin vielä koko lauman voimin paikallamakuu 2 min, joka sujui hyvin..