Käytiin sitten pyörähtämässä Rokin ja Nopan kanssa Ketterien koirien möllitokossa..

Rokki oli ekana vuorossa.. Luoksepäästävyydestä saatiin 10, Rokki nousi seisomaan kun Anu rapsutti sitä, mutta ei hyppinyt tai muuten riekkunut.. Paikallamakuussa oli taas ongelmia itse aloituksen kanssa, Rokki selvästi häiriintyi siitä kun liikkeenohjaaja huusi "käsky" ja tarvitsi sen vuoksi kaksi käskyä maahanmenoon.. Sen sijaan se pysyi hyvin paikallaan vaikka olikin levoton ja läähättävä kun samassa ryhmässä yksi koira murisi paikallamakuun ajan.. Tulos 8.

Yksilöliikkeet aloitettiin kytkettynä seuraamisella, johon mä en ollut tyytyväinen, yksi perusasento jäi tekemättä ja lisäksi Anun käskytykset haittasivat ja muutenkin koira oli liian häiriöherkkä.. Tulos ansaittu 7,5 Maahanmeno sen sijaan oli ihan jees, hieman olisi voinut olla vauhtia lisää, mutta selkeästi parempi vauhti kun viime mölleissä, siitä 9,5.. Ekasta kehästä kokonaisvaikutus oli 9,5.

Toisessa kehässä aloitettiin taluttimetta seuraamisella, joka oli selkeästi parempi kun ekan kehän seuraaminen ja perusasennotkin löytyivät, hieman koira kadotti häiriöistä kontaktia, tulos 8,5. Luoksetulosta tuli vain 8, jostain syystä se tuli ensin täysiä luokse, mutta ei lähtenyt tekemään loppuasentoa vaan oli ajautumassa vieressä olevalle puomille, kakkoskäskyllä tuli heti sivulle, tulos 8.

Seisomisessa ei ollut mitään vikaa, pysähtyi kuin seinään ja pysyi siinä  Tulos 10.  Estehypyssä oli taas sama ongelma kuin viimeksikin, se ei "löytänyt" estettä vaan lähti haahuilemaan ja vasta kun mä osoitin sille esteen se suoritti sen.. Tulos 0.. Tästä kehästä kokonaisvaikutus oli 9

Lopputulos oli 155,25 pistettä ja kakkostulos, ykkösestäkään ei montaa pistettä jääty.. Nyt kun vaan saisi hypyn toimimaan, no se ehkä vaatisi muutaman ylimääräisen treenin, sitä selkeästi häiritsee se jos hyppy on erilainen ja me ollaan tosiaan hyppyä treenattu vain pari hassua kertaa..

Noppa oli jotenkin tosi laiska paikallamakuussa ja meni vasta kakkoskäskyllä maahan, se pysyi kyllä hyvin vaikka vinkumista oli ja yksi koira lähti paikaltaan omistajan luo..

Yksilöliikkeisiin kun lähdettiin mä jätin kissaruuan kehän ulkopuolelle ja se muutamassa kohtaa näkyi, tosin sen suoritus oli parempi kuin mitä usein..

Seuraaminen oli jotenkin tosi onnetonta ja flegmaattista, se ei pysynyt oikeassa paikassa.. Tulos 7,5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä oli ihan jees, pikkuisen ois kuulemma voinut olla nopeutta lisää, tulos 9,5. Luoksetulo tehtiin poispäin palkalta joka häiritsi, ekalla käskyllä se ei lähtenyt kunnolla tulemaan, joten siihen kaksoiskäsky. Pysäytys oli hyvä ja loppukin sujui, tulos 8.

Seisomisesta saatiin arvosanaksi 8, se ilmeisesti pysähtyi ensin mutta sitten vielä hieman teputti.. Tää ei oo sille tyypillistä, mutta oisko se halunnut mennä kohti kissanruokaa? Noudosta tuli 8, vauhti oli Noppamaisen hidas ja lisäksi perusasennon kanssa oli vaikeuksia.. Kaukoissa ekaan nousuun tarvittiin kaksoiskäsky ja lisäksi koira tähyili palkalle, mutta tulokseksi 8 ja sen jälkeen vapautus palkalle..

Toisessa kehässä sitten tehtiin estehyppy, joka oli jotenkin hyvin laiska suoritus ja loppuasento oli kamala.. siitä myös 8. Kokonaisvaikutelmasta saatiin 8,5.

Loppupisteet 162,5 ja hienosti ykköstulos. Noppa sijoittui toiseksi, myös voittajalla oli samat pisteet, mutta sillä oli enemmän kymppejä.

Nopan kanssa pitäisi ehkä treenata vielä tällä loppupalkka systeemillä hieman enemmän niin että se ei niin paljoa keskittyisi siihen.. Mä myös keksin mitä mä teen Nopan siirtymisen kanssa (eli kun pitää vaihtaa paikkaa liikesuoritusten välissä).. Nopalle sopii parhaiten se että mä käsken sen jäämään paikalleen, siirryn itse uudelle paikalle ja kutsun sen sivulle.. Jos mä kuljetan sitä mukana se höntyilee ja yrittää varastaa palkalle..