Treeneissä tehtiin Helin blogista löydettyä treeniä, joka on alunperin IIda Vakkurin käsialaa.. Ideana oli treenata irtoamista, joka ei Nopalle oikein sujunut.. Koira oli ehkä väsynyt..

Mä pyrin alussa saattamaan sitä mahdollisimman vähän, mutta se ei selvästikään sopinut, Noppa kyllä irtoaa takaakiertoon pitkän matkan päästä, mutta se on vaan onnettoman hidas silloin.. Eli itse treenin idea ei toteutunut..

Rokin kanssa sen sijaan treeni onnistui.. Rokki irtosi nätisti putkeen vaikka mä en pahemmin liikkunut, pakkovalssi putken jälkeen oli sille ensin vaikea, ehkä sen kanssa ei oltu tehty pakkovalsseja, mutta parin toiston jälkeen se onnistui hyvin..

6 hypylle irtoamisessa ei ollut mitään ongelmaa, mutta alussa Rokki meinasi kiertää koko hypyn,, Loppurata sujui myös hyvin ja vauhdikkaasti ja Rokki tosiaan irtoaa parhaiten mun koirista jo nyt..

Lopuksi tehtiin samoilla esteillä toista versiota..

Eli esteissä 6-5-4-3 ja 2 putken vasemman puolinen pää.. Tässä Rokin kanssa ongelmana se että se meinasi ohittaa joko 4 tai 3 esteen.. Lisäksi sille takaaleikkaus putkelle oli hieman hankala..

Sen jälkeen etehtiin 3 väärältä puolelta ja siihen niisto? sen jälkeen 9, 7 väärältä puolelta, takaaleikkaus 5 esteelle, sen jälkeen heitto 6 takaakiertoon.. 8 väärään suuntaan välistä veto 7 ja 1..  Toi välistä veto oli Rokille selvästi vaikea, mutta kun uskalsin heittää sen tarpeeksi kaukaa takaakiertoon se onnistui ja mä ehdin olemaan ajoissa välistä vedossa..

Nopan kanssa ei kyseisellä radalla ollut muuta ongelmaa kun onnettoman hidas vauhti..'

Lopuksi tehtiin vielä Rokin kanssa puomia, sitä selvästi haittasi se että puomin alla oli putki, eli se kannattaa jatkossa pitää treeneissö mielessä.. Myös keppejä tehtiin lopussa

 

..