Tehtiin allaolevaa rataa joka oli muunnelma ASB:ssa esiintyneestä radasta.. Radan teemana oli irtoamiset hankaliin kulmiin sekä leijeröinti..

Ensimmäinen hankala kohta Rokin kanssa oli 4-5 vienti, joka oli ideana tehdä puomin alapuolelta.. Rokki ei alussa ollenkaan hahmottanut 5 aitaa kun se säntäsi ulos putkesta vaan se juoksi jommalta kummalta puolelta aitaa ja kerran jopa törmäsi siihen.. No otettiin lelupalkka avuksi 5 esteen taakse ja jopa rupesi onnistumaan.. Lopussa saatiin ko. kohta tehtyä ihan ilman palkkaakin.. Nopan kanssa sen sijaan leijeröinnissä ei ollut mit'ään ongelmaa..

6 esteeltä 7 vientiä mä kokeilin molempien siivekkeiden kautta, mutta toi pidempi reitti vaikutti molempien kohdalla paremmalta.. Noppaa hidasti liikaa toi tiukka käännös ja Rokki taas ei osaa tulla tuosta kulmasta puomille.. 7-8 välien ohjasin puomin alapuolelta vähän sylkkärin tapaisella virityksellä..

Pussin ja putken suorituksessa mä yritin saada koirat toimimaan mahdollisimman omatoimisesti, eli lähetin ne pussiin ja jäin melkein puomin toiseen päähän ja sit vaan käskytin putkea.. Rokille tää ohjaus toimi tosi hyvin eli se kääntyi juuri sopivasti pussista ja kun sukelsi sieltä ulos syöksyi suoraan putkeen.. Sen sijaan Nopalle oli vaikeaa toimia noin etäällä musta..

10-11 väli sujui poispäinkäännöksellä (jos se nyt taas on sen nimi), 13 esteelle jaakotus.. Keppien jälkeinen elämä oli Nopalle helppo kun sen kanssa pystyi irtoamaan 15 esteelle ja sieltä sitten lähetys pussiin sujui hyvin.. Rokin kanssa ei kyseinen kohta sujunut, koska kun lähdetään samaan aikaan 15 esteelle se juoksi vaan pussin kankaan yli.. Mutta tehtiin toi kohta sitten niin että se jäi odottamaan kepeille ja mä otin pari askelta etumatkaa.. Silloin lähetys sujui hyvin..