Siipillä oli taas voittajaluokan koe..  Yleisilmeltään Siipi oli jotenkin hyvin laiska ja koe ei mennyt kovin hyvin..

Paikallamakuusta aloitettiin ja siellä Siipin maahanmeno oli onnettoman hidas.. Itse makaaminen onnistui.. Arvosanaksi tuli 8,5..

Itse liikkeet aloitettiin tunnarista.. Siipin vire tunnarissa oli hyvä ja se haistelu nätisti ja toi kapulan, tosin se toi jonnekin sivun ja etuasennon väliin.. Mä kovasti ihmettelin sitä että kapula olikin väärä, koska Siipi tosiaan ainakin yritti etsiä kapulaa hyvin..

Seuraavan liikkeenä oli Ruutu, Siipi ajautui ensin vinoon kohti edellistä paikkaa missä tunnarikapulat oli.. Toisella käskyllä se lähti ulos kehästä juuri luoksetulopysäytys merkin kohdalta, eli ilmeisesti kuvitteli sen olevan yksi ruudun kulmista.. No nollahan siis siitäkin tuli..

Seuraavaksi vuorossa oli seuraaminen, joka sujui ihan kohtuudella, tosin ohjaaja kääntyi kertaalleen väärään suuntaan.. Sivuaskeleet vasemmalle epäonnistuivat, mutta muuten ei suurempia ongelmi ollut.. Arvosanaksi tuli vain 7..

Luoksetulon pysäytykset olivat hyvät, mutta loppuasento aivan kamala.. Eli siis sivulletuloa pitää treenata.. Arvosana 8.

Istuminen seuraamisen yhteydessä oli musta hyvä, siitä arvosana 9.

Seuraavaksi oli vuorossa noudot, metallinouto oli liian hidas ja lisäksi molemmissa noudoissa oli ongelmana oli loppuasento.. Siipin palautus on yritetty siirtää eteen, mutta molemmat noudot se palautti vinoon eteen ja aivan liian kauas.. Eli siis noudon loppuasentoa pitää hioa.. Arvosanat metallista 7,5 ja hyppynoudosta 8.

Lopuksi oli vielä kaukokäskyt.. Seisomisesta istuminen tapahtui eteen, koska tyhmä omistaja antoi väärän käskysanan (sen pitäisi olla SIT ei istu) ja lisäksi yllättäen Siipi ei noussut ollenkaan maasta istumaan.. No lopputulos tästäkin nolla..

Pisteitä 160 eli huonoimmat pisteet mitä ollaan saatu voittajast.. Ideoita treenaukseen muuten tuli, mutta tunnarin suhteen mä en oikein tiedä mistä mokaaminen johtui.. Treeneissä Siipi on joko tuonut oikean kapulan tai sitten se on hosunut ja napannut ekan.. Nyt outona oli se että se haisteli ja toi silti väärän..