Oltiin taas rallytokoilemassa/tokoilemassa..

Ensin vuorossa oli Rokki, jonka kanssa tehtiin Rallyrata, Rokki seurasi tosi hyvin, sille eteentulo on vaikeaa, mutta muuten ei ongelmia.. Sen jälkeen vaihdettiin tokoiluun.. Otettiin seuraamisesta maahanmenoja ja seisomaan jäämisiä.. Vauhti näissä on selkeästi parantunut, eli lelupalkasta on ollut apua.. Lisäksi otettiin hyppyä, ekalla kerralla oli sama ongelma kuin kisoissakin, Rokki ei vaan hahmottanut missä se hyppy on, mutta sen jälkeen kun mä sille näytin hypyn se osaa kyllä hypätä ja seisominen hypyn takana onnistuu hyvin.. Nyt vaan pitäisi saada useammin treenattua hypyn kanssa niin että se osaisi ekalla käskyllä löytää esteen..

Rokki teki myös paikallamakuun bordercollien kanssa, Rokki pysyi hyvin maassa, mutta ongelmana oli taas ne takajalat.. Eli Rokki väsyneenä heittää takajalat puolisammakkoasentoon.. Mä päätin nyt että käyn aina nostamassa jalat oikeaan asentoon, kun se tekee niin.. Näytti nimittäin siltä että se ei liikaa paineistu siitä..

Seuraavaksi oli vuorossa Noppa, sen kanssa keskityttiin lähinnä viime treeneistä tuttuun palkkausmuutokseen.. Tänään Nopalla oli ehkä joku osa aivoista loksahtanut paikoilleen ja se keskittyi myös työskentelyyn eikä vaan koko ajan hinkunut syömään kissanruokaa.. Rallyradalla saatiin aikaan hyvääkin seuraamista ja sit pari kertaa mä vapautin sen palkalle kun tekeminen oli kohdallaan.. Nyt vaan keskitytään tähän palkkaussysteemiin ja katsotaan jos Nopasta vielä tulee joskus kisakoira..

Siipin kanssa oli ohjelmana Ruutu ja noudot.. Ruudun suhteen Siipillä oli hankaluuksia, se ei meinannut löytää ruutua, mutta sitten seisominen ja maahanmeno ruudussa nyt taas sujuivat..

Noudoissa oli samaa ongelmaa kun kisoissa ja eilisissä treeneissä, eli loppuasentoa pitää edelleen treenata..