Blogin pitämisessä on nyt ollut pidempi tauko ja sinä aikana on ikäviä asioita tapahtunut.. Nää ikävät asiat onkin suurin syy taukoon.. Päätin kuitenkin vielä jatkaa kirjoittamista tähän blogiin..

Blogin nimi on tällä hetkellä harhaanjohtava sillä pientä ruskeaa ei enää ole. Rutiinilonkkakuvissa kesäkuussa todetti Rokilla vaikeasti nivlerikkoiset E-lonkat ja pikkuhiljaa kesän aikana sen liikkuminen heikkene kunnes viimeisenä iltana vähemmän kipuillut oikea lonkka ilmeisesti meni pois paikoiltaan ja koira ei pystynyt enää liikkumaan. 5.9 jouduimme lopettamaan Rokin. Ikävä on edelleen kova, mutta jos kaikki menee hyvin liittyy laumaamme uusi pieni ja ruskea ensi vuoden alkupuolella..

Myös Noppa on siirtynyt pois harrastusvahvuudesta. Keväällähän sillä oli tapaturma, missä se ilmeisesti satutti sitten oikean olkapäänsä. Se rupesi uudelleen ontumaan sitä ja todettiin repeämä jänteessä. Päädyttiin konservatiiviseen hoitoon ja samalla kuvattiin myös pitkin kevättä oireillut selkä josta löytyi lievää nivelrikkoa.. Noppa viettääkin eläkepäiviä agilitysta lähinnä sohvaperunana, mutta nyt kun sen kunto on parantunut ja se ei enää onnu niin saattaa olla että se vielä tekee paluun rallytokon/tokon pariin..

Siipi sen sijaan kisaa aktiivisesti agilityssa.. Tavoite on SM-kisat ensi kesänä, jonka jälkeen se varmaan pääsee ansaitulle eläkkeelle.. Siipihän täyttää ensi vuoden alussa jo 8 vuotta. Syksyllä se on saanut jo kasaan kaksi nollaa agilitystä.

Sen sijaan uutena agilitykoirana on lainaruskea  Eli kesällä kun agilitykoirat meinasivat loppua kesken sain ohjaukseeni Kaarinan malinoisin Siran.. Sira kisaa kolmosissa ja yhteistyö sen kanssa on lähtenyt hyvin käyntiin.. Sira on selvästi Siipiä vauhdikkaampi eli ihanneajat eivät tuota ongelmia sille.. Lisäksi se on äärettömän kuuliainen koira eli peiliin pitää katsoa aina kun tulee virheitä  Siran kanssa kisaura on myös lähtenyt hyvin käyntiin, kolmospallilla ollaan käyty kolmesti hakemassa nolla ja yhteensä SM-nollia taitaa olla kasassa 5 kpl, myös tuplanolla on jo plakkarissa..  Sira myös treenaa aktiivisesti, ollaan seuran SM-kisoihin treenaavassa ryhmässä Oreniuksen opissa ja kerran viikossa Sira treenaa Siipin kanssa kaveriporukalla.