Sunnuntaina oli tas pitkästä aikaa agilitykisat.. Siipille oli varattu startteja koko rahan edestä eli 3 kpl.. 

Eka rata oli suht hyvä, kontaktit oli turhan hitaat kun mä varmistelin niitä ja vauhtia nyt aina saisi olla enemmän.. Tuloksena harmittava yliaikanolla.. Yliaikaa 0.27 s. Toisella radalla Siipi oli mun silmiin selkeästi hitaampi ja yliaikaa kertyikin melkein 2 sekuntia, valitettavasti saaliina oli mtyös vitonen kun en varmistanut puomin alastuloa..

Kolmas rata oli sitten ainoa jolla päästiin ihanneaikaan.. ja aika tarkasti.. Tulos oli tasan 40 sek mikä oli myös ihanneaika.. Valitettavasti vaan kaksi rimaa tuli alas.. Tämä on vähän outoa, Siipi kun ei yleensä rimoja tiputa.. Eikä sen pitäisi olla mitenkään jumissakaan kun hieroja kävi maanantaina.. Toinen rima ehkä meni mun ohjausvirheen piikkiin, hyppykulma sillä oli aika hankala (tosin se yleensä kyllä ylittää ne hankalistakin kulmista) mutta toisesta rimasta ei ollut mitään tietoa miksi se putosi..

Kisoissa oli mukana ihmettelemässä myös Hevi.. Yksi tavoite oli totuttaa se haukkuviin koiriin, kun lenkillä ollaan todettu että se pelkää niitä.. No tää tavoite täyttyi hyvin, lopussa se jo uskalsi jo nukkuakin vaikka oli haukkuvia koiria.. Lisäksi löydettiin pari pentukaveria ja todettiin että hevi on rohkea koira, tuntuu melkein että liian rohkea.. Se taktiikka oli heti vaan kimppuun kun pääsi.. ja kisapaikka ei muutenkaan pelottanut 

 

Illalla oltiin vielä Agitreeneissä, Siipi sai jäädä kotiin nukkumaan kisapäivän rasitusten vuoksi.. Tänään treeniohjelmassa oli siivekkeen kiertoa joka sujui aika hyvin.. Samalla treenattiin myös sivulletuloa, jos nyt sivulletuloksi voi laskea sen vaikka ohjaaja onkin polvillaan eikä seiso.. Mä totesin että Hevikin kuumuu aika paljon kierroista joten otin sen aina sivulle hetkeksi istumaan ennen uutta lähetystä.. "Työn" lisäksi muistettiin myös huvit, taas oli kiva painia Mimmin kanssa, vaikka me jäätiinkin auttamatta alakynteen.. Se kuukauden ikäero vaikuttaa kuitenkin aika paljon..

Muutenkin ollaan totutettu kaikkeen uuteen viikon aikana Heviä ja pitää sanoa että rohkea ja fiksu pentu on kyseessä.. Toivottavasti pysyykin samanlaisena..