Maanantaina oli taas tokojen vuoro..

Aloitettiin metallinoudolla ja nyt saatiin aikaiseksi onnistunut melkein kokonainen noutokin, ilman loppuasentoa.. Jostain syystä Siipi on edelleen tosi varovainen kun ottaa kapulaa, mutta toivottavasti se siitä paranee. Tosin se yritti myös selvästi jo vedättää meitä treeneissä, eli oli ottavinaan kapulan ja sit ei ottanut ja jäi katsomaan ilmeellä "eikö tästäkin voisi palkata"  Lisäksi sen hampaat edelleen kalisee kapulaan kun se yrittää ottaa kapulan koskematta sitä..

Tunnariakin tehtiin, tosin vaan kerran kun ekalla kerralla saatiin aikaan erinomainen tunnari.. Vire oli hyvä, Siipi haisteli tarkasti ja lähti tuomaa oikeaa kapulaa. En sitten ottanut liikettä loppuun kun luovutuksissa on ongelmaa ja olen päättänyt että ne treenataan perus puukapulalla kuntoon.

Kaukojakin tehtiin, Siipin vaihdot on yleensä hyvät, mutta varmuutta tarvitaan lisää niin ettei se joko a) ennakoi vaihtoa tai b) vaadi kahta käskyä vaihtoon.. Liikkestä istuminen sujui hyvin. Lisäksi hinkattiin sivulletuloja..

Nyt on Siipillä alkamassa flattileiri to-su eli saadaan kunnolla treenausta tokossa, Hevi pääsee myös mukaan leikkimään muka-flattia, mutta Nopsu jää kotiin..