Eilen oli Hevin kanssa target teamin treenit, tosin peruutuksista johtuen meillä ei ollu kouluttajaa ja meitä oli vain 3 treenaajaa..

Rakennettiin ympyrän mallinen rata missä oli kaksi hyppyä, mutkaputki, kaksi hyppyä, toinen mutkaputki ja sit rataa voi suorittaa useammankin kierroksen.. Ensi treeni tuntui sujuvan hyvin, koira irtosi putkeen ja eteni, kunnes se parin sinisen putken suorittamisen jälkeen tajusi että putkessa oli vettä.. Sen jälkeen putkea ei ollutkaan kiva suorittaa.. Suorana jos lelu oli toisessa päässä putki vielä sujui, mutta ei jos se oli mutkalla.. Toinen putki sujui paremmin.. Mutta vähän turhautti kyllä kun koira ei veden tyhjentämisenkään jälkeen suorittanut putkea.. Pirun hienohelma..

No yritettiin sitten saada koiraa istumaan hetki paikoillaan jotta ohjaus olisi helpompaa ja siitä ei tullut yhtään mitään.. Kotona Hevi siis istuu tosi nätisti ja odottaa, mutta kentällä se tuntui paineistuvan jostain ja vaan nousi ylös ja näytti ahdistuneelta.. Ei saatu edes hetkeä sitä pysymään niin että olisi päässyt palkkaamaan pysymisestä.. Vähän turhautti ja mietitytti että mikä hemmetti koiralla on.. No kentän jälkeen kokeiltiin samaa vielä parkkisella, ei onnistunut, mutta kotona se sit taas istui kuin tatti.. ja kun kyse ei oo ees siitä että se osaisi vain jostain syystä se vaan ei kykene niin ihmetyttää..

Lopuksi tehtiin vielä kontakteja, vähän oli liikaa virtaa ja sähellystä ajottain, mutta muuten näytti hyvältä.