Keskiviikon treeneistä asti ollaan tehty Hevin kanssa tota käsimerkin vähennystä liikkeestä maahanmenossa ja ihme kyllä se toimii.. Perjantaina illalla se teki ekat kerrat täysin ilman käsimerkkiä ja mikä parasta maahanmenot tapahtuu oikealla tekniikalla ja mä pystyn hyvin jatkamaan liikettä vielä maahanmenon jälkeenkin.. Eli kisaliike rupeaa pikkuhiljaa muodostumaan laugh Selvästi hyvä vinkki oli siirtää namit pois koiran puoleisesta kädestä niin silloin se ei kyttää niin paljoa sitä kättä..

Sen sijaan sivulletulossa käsimerkin häivytys ei meinaa edetä, jos namia ei kädessä ole Hevi tekee suorituksen sinne päin.. Täytyy siis jatkaa harjoitusta.. Tosin jos se tulee takaviistosta se tulee nätisti sivulle, mutta toi pyörähdys on hankala ilman käsimerkkiä/namia.

Myös paikallamakuun asentoa korjattiin, Hevi pysyy ehkä n 2 sekuntia suorassa ennenkuin se lysähtää lonkkaan, kun sitä tönäisee vähän alempaan lonkkaan se kyllä korjaa asentonsa, mutta kestää taas sama 2 sekkaa ennen uutta lösähdystä.. Katsotaan nyt jos tällä treenillä saisi asennon pysymään kauemmin suorana.. Kiinnitin huomiota myös siihen että riippumatta mun sijainnista (sivulla/edessä) niin se oli aina oikea lonkka mikä meni maahan.. Tätäkin pitää seurata, jos kyseessä on jumi tms.

Siipin kanssa myös treenailtiin kun sillä on sunnuntaina kisat tulossa.. Ollaan tehty paljon sivulletuloja kapulan kanssa ja nyt se tulee sisällä tosi nätisti kapulan kanssa sivulle.. Katsotaan mitä kokeissa käy. Lisäksi tehtiin Kaukoja ja nyt treeneissä Siipi ei kertaakaan mokannut ja lösähtänyt seisomisesta väärään asentoon vaikka mä seisotin sitä laskien kymppiin. Myös vaihto tapahtui aina oikein ja hyvällä tekniikalla heti ekalla käskyllä.. Tosin matkat oli liian lyhyet (n 3 m) johtuen liian pienestä olkkarista..