Perjantaina  lenkillä Hevi onnistui astumaan terävään keppiin joka upposi sen jalkapohjaan anturoiden väliin.. Tero poisti kepin, mutta ahkerasta putsailusta huolimatta siihen jalkaan kehittyi tulehdusta ja paisetta jota ollaan nyt sitten antibiooteilla hoidettu. Itse haava on jo kiinni, mutta turvotusta jalassa on joten agility on ollut tauolla viimeisen viikon..

Tää agilitytauko vituttaa suunnattomasti.. Reilu viikko sitten jouduttiin maanantain treenit jättämään väliin johtiksen kokouksen vuoksi ja oli tarkoitus mennä tolloin perjantaina treenaamaan sitä treeniä.. No se jäi väliin, samoin sunnuntaina vapaatrfeenit, tän viikon maanantaina treenit ja vielä tiistain target teamin treenit.. Ja niin Hevi edelleen jää jälkeen muista.. Hevi kun on nuorin (ja kehittymättömin) koira sekä tossa meidän maanantain treeniryhmässä että target-teamissa niin ei olisi varaa taas joutua jättämään monia treenejä väliin.

No tokoa me ollaan treenattu jalasta huolimatta, pakkohan tota koiraa on aktivoida jollain tavalla, muuten se hyppii kirjaimellisesti pitkin seiniä. Viime viikon keskiviikkona aloitettiin Tokon junnukurssilla, vaikka Hevi onkin aika paljon oppineempi kuin suurin osa kurssilaisista on kurssi kuitenkin tosi hyvää harjoitusta kun paikan päällä on monta muutakin kakaraa, joiden kanssa Hevi mieluusti leikkisi.. Eilen kurssilla tehtiin liikkeestä maahanmenoja, joissa Hevi tarvitsee vielä yllättävän paljon apuja itse maahanmenoon, se kyllä pysyy hyvin maassa kunhan on sinne mennyt..  Huomiona oli myös se että mä annan käskyn liian myöhään (melkein käsimerkki tulee ensin), lisäksi nami ei saisi olla vasemmassa kädessä.
Lisäksi tehtiin käännöksiä vasemmalle ja muutaman askeleen seuraamisia jotka sujuu meiltä hyvin. Näitä tehtiin myös palkka täysin piilossa mikä myös sujui. Palkkauksen suhteen pitää ruveta pikkuhiljaa häiriöttömässä ympäristössä satunnaistamaan palkkausta.
Paikallamakuu sujuu hyvin keston suhteen, mutta päätin että nyt ruvetaan puuttumaan asentoon. Hevillä kuitenkin on kroppa suhteellisen hyvin hallinnassa eli nyt sille vaan opetetaan että jalat ei saa sojottaa mihin sattuu.

Viikon treenien tavoite olisi saada häivytettyä käsimerkki liikkeestä maahanmenosta ja sivulletulosta sekä parantaa paikkamakuun asentoa..