Oltiin taas treenailemassa koko lauman kera. Teron ja Nopan menoa mä en hirveesti kerinnyt katella mutta Siipin ja Hevin kanssa treenailtiin ahkerasti

Hevin kanssa aloitettiin paikallamakuusta ja todettiin että on pirun vaikeaa saada Hevi makaamaan ilman lonkka-asentoa. Se menee n joka toinen kerta suoraan maahan lonkkaan ja ajottain tosiaan istuukin lonkka-asennossa. Jos sen tönäisee oikeaan asentoon se pysyy siinä ihan vaan hetken kunnes lösähtää uudelleen lonkkaan.. Tuli jo sellainen olo että pitäisikö mun sallia lonkka-asento sille paikallamakuussa..

Sitten treenattiin seuraamista joka sujui hyvin, paikka on hyvä ja katsekontakti rupeaa pysymään ulkopuolisesta häiriöstä huolimatta. Liikkeest maahanmeno vaati taas häiriössä käsiapua ja ei sujunut itsestään. Lisäksi otettiin liikkeestä seisomista joka sujuu yllättävän hyvin. Luoksetulossa Hevi pysyy jo hyvin paikalla, mutta sivulletulossa on käsiapu. Ja tän käsiavun häivyttäminen tuntuu vaikelta. Lisäksi otettiin pitkästä aikaa hyppyä, mä palkkasin sen ensin naksuttamalla hypystä, joka aiheutti sen että Hevi jäi liian lähelle estettä (en halua että näin on avointa luokkaa silmällä pitäen) Otettiin sitten pari hyppyä niin että mä heitin ensin lelun ja sit käskin hypätä, jolloin hyppy sujui hyvin ja loppuun vielä pari sellaista hyppyä että lelu lensi vasta itse hypyn jälkeen..

Siipin kanssa sitten korjailtiin aiemman kokeen virheitä.. Luoksetulon pysäytyksessä Siipillä oli tosi hyvä vauhti ja upeat pysäytykset ekalla yritykselläkin (tuli ihan sellainen kyllä se kotona osaa fiilis) No tokalla kerralla kokeilin sitten käyttää "Siipi täällä" kutsua ja kas kummaa Siipi ei pysähtynyt seisomaan.. Tosin tällä käskyllä itse luoksetulo oli nopeampi. Pitää jatkossa vaikka treenata kokonaisuudessa tolla käskyllä jos sillä saisi vauhtia liikkeeseen mutta silti vaatia siltä pysähdys.

Hyppynoutoa hinkattiin myös. Tässä Siipi tuli ohi ekalla yrityksellä vaikka heitto ei ollut hirveän vino.. No mä palautin Siipin hyppäämään.. Muutaman kerran se tuli ohi mutta lopussa se mun tahallisesta huonosta heitosta huolimatta haki takastullessa hypylle. Mutta siis tätä pitää treenailla.

Lopussa otettiin seuraamista, ohessa myös pätkä meidän seuraamisesta ja kun katseli noita videoita niin teki mieli hakata päätä seinään. Tuomari oli kyllä oikeassa siinä että toi mun vasen käsi on outo eli se pitää saada uudelleen sijoitettua jonnekin. Noissa käännöksissä ja askelissa käsi oli paljon parempi. Lisäksi pää pitäisi saada pystyyn.. Ja eniten vituttaa se että mä palkkaan sen aivan vinosta perusasennosta tossa lopussa.. Pitää yrittää nakittaa joku kuvaamaan/asentaa kamera niin että jatkossakin näkisi paremmin miten treenit menee.. Peilit ois kätevät..

http://www.youtube.com/watch?edit=vd&v=y44VBDeFQHw