Ensin oli vuorossa seuralaisten toko vapaa-treenit, johon kaikki pääsivät osalliseksi..

Rokki teki ensin hienon paikallamakuun vaikka muita koiria käytiin palkitsemassa ja hakemassa pois kesken paikallamakuun.. Sen jälkeen tehtiin Rokin kanssa liikkeestä seisomisia ja maahanmenoja, joissa vauhti oli kiva.. Myös muutama luoksetulon pysäytys tehtiin ja Rokki on tosiaan nopea oppimaan sillä se on niiden kahden pallon heiton jälkeen pysähtynyt aina heti käden heilautuksesta, ei ole alkanut ennakoimaan ja pysyy paikoillaan useamman sekunnin ennenkuin mä heitän pallon..  

Seuraamisessa hiottiin etenkin käännöksiä ja pysäytyksiä, sekä oikealle että vasemmalle käännökset tuntuvat olevan yhtä helppoja, käännökset ovat tiiviitä jos koira keskittyy, mutta vähän meillä on vielä sitä ongelmaa että muiden koirien vinkulelut tms. aiheuttaa kontaktin putoamista.. Täyskäännökset sen sijaan on väljiä, niitä pitää treenata.. Myös pysähdyksissä koira ei muista aina istua.

Nopan ainoa tehtävä oli keskittyä palkkaamiseen.. Pitää sanoa etten oo pitkään aikaan nähnyt Nopalta niin tiivistä seuraamista.. Se rupeaa pikkuhiljaa tajuamaan että töitä pitää tehdä ennen palkkakäskyä ja selvästi tsemppaa.. Ehkä siitä vielä joskus tulee kisakoira..

Siipin kanssa ei tehty kun ruutua ylipitkältä matkalta, ekalla kerralla se oli vähän ulkona ruudusta, mutta muuten toistot sujuivat hyvin ja ruutu löytyi.. Ja lisäksi tehtiin tunnari, jossa ekalla kerralla oli vauhtia liikaa ja se nosteli ennen oikeaa kapulaa, mutta uusinta toistossa tuli oikea kapula ja vauhti oli hyvä..

Näiden treenien jälkeen oli Siipin ohjattu toko, jossa tehtiin tunnaria pahvialustalla.. Siellä Siipi nosti nätisti oikean, mutta palautus ei sujunut (ja sitä en viitsinyt hinkata kun se ei taas palauta kunnolla peruskapulaakaan).

Paikallaistuminen sujui hyvin.. Seuraamisessa virettä ei aluksi ollut tarpeeksi, mutta kun sitä nostettiin pallolla löytyi oikea vire ja seuraaminen kummasti parani..Lisäksi sivussa tehtiin kaukoja, joissa ei mitään uutta..