Siran kanssa suunnattiin tänään kisailemaan Hyvinkäälle.. Hevin jalka on sen verran hyvä että se pääsi mukaan katselemaan ja tokoilemaan sekä hurmaamaan ihmisiä laugh

Eka rata oli hyppyrata, itse rata on ihan kiva ja tuloskin oli kiva nolla.. Tosin aika oli surkea vain -0.21 ihanneajasta.. No pari kaarrosta vähän venyi ja lisäksi yhdessä kohtaa mä jotenkin sekosin askelista ja jouduin väärälle puolelle Siraa.. Yllättäen aivot kehitti riittävän nopeasti plan B:n ja kohta saatiin suoritettua, tosin missään nimessä ei parasta mahdollista reittiä..

Toinen rata oli agirata, joka muuten oli tosi helppo, siinä oli yksi tosi vaikea kohta, missä koira tuli keinulta ja edessä oli neljä putken päätä joista koira piti ensin saada vasemman putken oikeaan päähän ja sen jälkeen oikean putken vasempaan päähän.. Sira meinasi lähteä keinulta ensin oikeaan putkeen ja mä onnistuin vetämään sen pois sieltä mutta vedin sitten liikaa ja se meni vasemman putken vasempaan päähän.. Muuten rata oli sujuva, tosin en oo ihan varma ottiko se puomin alasmenoa..

Kolmas rata oli myös ihan kiva sekä profiililtaan ja suoritukselta. Tosin yhdessä kohtaa taas tuli virhe, Sira haki ihan kummallisesti sivussa olevaa hyppyä kun piti mennä käytännössä suoraan eteenpäin ja tehdä takaaleikkaus, tuloksena hypystä ohimeno ja vitonen.. Harmi ettei ratoja ole videolla ois ollut kiva nähdä huidoinko mä jotain kummallista ja aiheutin tän. kaiken kaikkiaan saatoin kyllä olla tyytyväinen Siraan, mutta inhottavia pikkuvirheitä tuli.. No ensi kisassa sitten paremmin smiley

Hevi treenaili sivussa seuraamista ja liikkeestä maahanmenoa. Vaikka edellisenä päivänä maahanmeno sujui kotona ilman käsimerkkiä niin häiriöisessä ympäristössä käsimerkkiä tarvittiin. Seuraaminen sen sijaan sujuu jostain kumman syystä paljon paremmin agikisoissa kun muualla, se ottaa tosi nätisti katsekontaktia.. Ainoa mikä tuli mieleen niin Heville ois kätevä opettaa joku muukin tapa olla kisoissa kun joko seurata/istua katsekontaktissa sivulla tai sitten syöksyillä hihnatiukalla ympäriinsä.. Kyllä se ajottain rauhoittuikin, mutta herkästi jos joku haukkuu, tekee esteitä tai leikkii lelulla (mitkä kaikki on tosi harvinaisia tapahtumia agikisoissa) se saattaa vähän liikaa innostua..