Eilen oli ekat treenit talvikaudella. Treenit oli Malmin hallin pienellä puolella. Halli oli uusi ja se ehkä vähän vaikuttii Heviin, tuntui ettei alussa meinannut saada mitään kontaktia.. Positiivista oli selkeästi se että Hevin häkitys oli ehkä paras idea ikinä sen treenaamisen suhteen. Tuollakin uudessa paikassa se pystyi aina treenien välissä lepäilemään häkissä, joka selvästi laski kierroksia..

Paikallapysymiset onnistuivat kohtalaisesti hallissa, se siis pysyi seisomassa viritettynä jousena (kuten videosta muutamasta kohdasta hyvin näkee), mutta en saanut sitä vielä tuolla istumaan.. Ehkä ensi kerralla?

Tehtiin lähinnä kahta hyppyestettä, tosin uutena oli se että ekalla kerralla toinen este oli muuri ja toisella kertaa alkeisokseri (tosin vaan yksi rima, mutta kahdet siivekkeet). Hevi irtoaa ihan nätisti palkalle ja uudet esteet ei tuottaneet ongelmia.. Tosin ohessa olevassa videossa näkyy myös se mitä kävi kun Tea neuvoi ohjaamaan Heviä hiljemmällä äänellä (se muuttui epävarmemmaksi, meni kakkosesta ohi ja sinkosi väärään päähän putkea) smiley

http://www.youtube.com/watch?v=jlbvugB_YRs